user_mobilelogo
Aláírásgyűjtés dr. Pócs Alfrédért (2021. 07. 27.)

Tiltakozó aláírásgyűjtés kezdődött dr. Pócs Alfrédért, akinek a koronavírus-mizéria kapcsán vallott nézetei miatt a Magyar Orvosi Kamara hat hónapra felfüggesztette működési engedélyét.

Az Orbán-kormány koronavírus-politikájának kritikátlanul behódoló orvosi kamara eljárása a Rákosi-korszak koncepciós tisztogatásait idézi. Ez ellen tiltakozni kell. Hívjuk ezért az orvosokat, az egészségügyi dolgozókat, tagjainkat és szimpatizánsainkat, hogy aláírásukkal álljanak ki dr. Pócs Alfréd mellett.

Dr. Pócs Alfréd a Magyarok Világszövetsége Elnökségének koronavírus-ügyi szószólója.

Az indítvány itt írható alá: peticiók.com  (Dr. Pócs Alfréd ortopéd-sebész orvosi állásába való visszahelyezéséért)

 

'Felelet'

Most kiderül, hányan vannak az oltásellenesek vagy legalább szabad tájékoztatás mellett kiállók, persze csak azok közül, akik számítógépeznek és valaha is rátaláltak az orvosok oldalára, és nem félemlítik meg őket a petíció aláírása kapcsán, avagy általában nem félnek, no és aki még nincs teljesen kiábrándulva a petíciókból, tüntetésből, népszavazásból, választásból, közéletből, politikusokból.

Ahogy az eddigi budapesti tüntetéseken is csak 50-500 közötti részvétel volt (még a buzitüntetésen is többen lehettek mindkét oldalról), félő, hogy most is kevesen leszünk aláírók.

Nagyobb remény, hogy a jelenleg kibontakozó oltás-katasztrófa a többi kötelező oltásnak is véget vet.

Nagyobb baj, hogy a tablettával, szprével, akár városi ívóvíz kormányzati megfertőzésével lassan mindenkit be tudnak oltani tudtunkon kívül. Ahogy a gyógyszermaradványokkal, fogamzásgátlókkal teli ivóvizet is isszuk évtizedek óta. ("A budapesti csapvíz kiváló!")