user_mobilelogo
Hányan vagyunk kik? (oltáspártok) - (2021. 07. 25.)

'Felelet'

Az 5,5 milliótól szerencsére lassan emelkedik az oltottak száma, (2021. július 2-től) 26 nap alatt "csak" százezerrel. (Már ha egyáltalán ez a szám igaz. Remélem nem.)

Ezek jórészt azok a fiatalok, akik életüket akarják folytatni zenés közösségi összejöveteleken, külföldi utakon, rokonlátogatással, ösztöndíjjal. Akiket most leginkább zsarol a hatalom.

Becslésem szerint a magyar nép:

- Harmada hisz az erős és egyoldalú, prímán felépített, ellenségképes (oltatlanok és a jól felépített ijesztő szemkilövő exelnök) propagandának, ha nem másért, a lelki békéjéért. Különben csak a kilátástalanság maradna. Hinniük kell.

- Harmada csak kényszerből csinálja a teszteket, oltást. (Lehet sok alibi oltáspapír is.) Nem hisznek a hatalomnak, de nem is tartanak nagyon az oltástól, fontosabb nekik a munkahely, fizetés, gyereklátogatás, külföldi esküvő, azaz a közvetlen élet. Azaz annyi bizalmuk van a rendszerben, hogy ők nem fognak belebetegedi, belehalni.

- Harmada meggyőződéssel oltásellenes, nem hisz a kedves naponta beszélő orvosnéninek, se a másik orvosbácsinak, aki azt is megoldotta nemrég, hogy az ő kórházában ellenkező eredményt tudnak kihozni az antitestvizsgálatokon. Sem a gonosz amerikai milliárdossal és egész Európával hősiesen szembenálló vezetőnknek.

Nyilván nem olyannal oltanak, ami azonnal öl, hiszen akkor nem adatnák be az oltást. A lassú mellékhatások, avagy a kívülről beindítható hatás az előnyös, bármi a céljuk.

De még így is lassan mindenki találkozik baráti körében súlyos "mellékhatással": szívinfarktus, el nem múló ízület-tönkremenetel, rejtélyes hosszas kórházba kényszerítő betegségek...

Szerintem senki bűnös nem lesz "felelősségre vonva". Mindig így van a történelemben. Más dimenziókban, lelki és túlvilági módon persze bármi történhet. De a szereplők nagyrésze csak majmolja amit hallott, teszi amit utasításba kap:

- Az orvosok hatalmon lévő része már Semmelweis idején is életellenes és hazugságpárti volt. A képzés is hazug, a tájékoztatás is. Legfeljebb a butaságuk és gondolkodástól való elzárkózásuk miatt lehet rossz a lelkiismeretük.

- A sajtóban már szinte csak az maradt (az írhat a vírusról), aki a fizetésért odaadja a lelkiismeretét.

- Az oltást reklámozó hírességekről: kár értük. (Bár lehet, hogy nem is értenek egyet a plakátokon szájukba adott szavakkal. A TV-ben is lehet hamisítani.)