user_mobilelogo
hitelesen a vírusról (2021. 01. 07.)
'Felelet':
 
Végre egy, legalább építész-szakmában jobban, de közéletben is (Élőlánc párt, Ángyán József) közismert, remélem-számomra elismert ember is nevét adta az ügyhöz, az igaz beszédhez:
 
Ertsey Attila beszél 23:00 - 49:40 (-52.10):
(A kormány(?) márciusban letiltatta a más véleményű videókat, remélem újra látható lesz. 'Felelet', 2021. március 13.)
 
Azon nagyon kevesek közé tartozik, akik ki mernek állni önzetlenül és tehetségesen a közösségért.
 
Összefügghet a vírussal, érdekesség - Pjotr Garjajev, hullámgenetika
 
kitűző (ellen maszk jel)
 
Az állami sajtó támad, szerintük a tiltakozó orvosok egyike szektás vitaminüzletelő. "Aki tehát Dr. Lenkei hálózatában ... (vitamint) vásárol, akarva-akaratlanul a rosszhírű szekta támogatója lesz." (ripost)
'Felelet':
1 A fidesz sajtója teljesen hiteltelen ma már, és nemcsak a bulvár része. (pl Ángyánt is hogy bemocskolták. Persze a színvonalas Duna TV-t megszüntették.)
2 A "bizniszek" nagy része meg a fidesz kezén van, és az ő vallásosságuk sem túl hiteles (Pápa mocskolása, vagyonfelhalmozás, hazudozás).
3 Azt tudjuk használni, ami van. Ha híres katolikus-református, hálapénz nélkül élő hiteles szegényen-szerényen élő elismert orvosprofesszorok nincsenek(?) vagy nem mernek kiállni, igazat szólni, marad ez a honlap, társaság.
4 Nekem Ertsey garancia, őt ismerem, a többiek meg korrekten és szimpatikusan igazat beszélnek a témában.
5 Miért nincsenek magyar becsületes családi patikák? Miért nincs egészséges élelem, hogy ne kelljen vitamin? Ez a kormány dolga, nem az uszítás, rágalmazás.
6 Az egyházak miért nem hitelesebbek (pl most se, hirtelen az áldozás se fontos), az ország miért nem élhetőbb, hogy ne vándoroljanak az emberek szektákba?
 

Ellentmondó vírus-elméletek:

1 Nekem rokonszenves, értelmes a korábban bemutatott Zach Bush féle víruselmélet. Szerinte, függetlenül a vírus mesterséges vagy természetes létrehozásától, terjesztésétől, a fő ok a környezetszennyezés, talaj vegyszerezés, városi ciánszennyezés.

2 A teszt hamis, a mesterséges pánik és a kormányzati lezárások a halálok fő okai, de még így sincs sok haláleset. (Persze lehet egy következő felvonásban.)

3 A váratlanul meghalt orosz kutató szerint titkos katonai akció is elképzelhető. Ha igaz az elmélet, nemcsak telepátia, hipnotizálás lehetséges, hanem hanggal fénnyel gyógyítás, és persze befolyásolás, ölés is.