user_mobilelogo
Tanzánia (2021. 01. 20.)

A lentiekről éppúgy nem tudhatjuk, hogy mennyiben igazak, mint amikor bármely hazai hírforrásból értesülünk akár a saját városunkban tegnap történtekről.

feliratos elnöki videó (bitchute.com)

első forrás: gerakandrea.com/blog

ugyanaz itt: tulelesblog.wordpress.com

szöveg:

Tanzánia: az ország, ahol nincs koronavírus-járvány

 

 Miközben az egész világ a Covid-19-ről és az ellene való védekezésről beszél, vitatkozik, veszekszik, Tanzánia éli az életét úgy, ahogy ezelőtt, mintha mi sem történt volna, mintha nem is létezne járvány, a világraszóló pandémia. 

John Magufuli elnök még májusban visszautasította, hogy a koronavírussal kapcsolatban a WHO ajánlásai szerint járjanak el, miután PCR-tesztet végeztek kecskén, papayán, kiwin, motorolajon és egyebeken, és közülük nem egy vizsgálati alany pozitív értéket mutatott – tehát Covid-19-et… undefined

President of Tanzania Exposes The Fake COVID 19 Testing kits – YouTube

A videó magyar felirattal – BitChute (sajnos, ezt nem tudom ide beágyazni, katt a linkre!)

Május végén hivatalosan is a járvány végét deklarálta az országában, és utána már Tanzánia nem is jelentett adatokat a WHO-nak. 

“Isten megsegít minket” – John Magufuli elnök, akit néhány hónappal később második ciklusába választottak meg és iktattak be.  undefined

‘God will help us,’ Tanzania president ‘rejects’ virus lockdown

Bár a világsajtóban nagy port kavart az ügy, a legnagyobb hírportálok összevont szemöldökkel írtak róla, a matematika-kémia szakos tanári diplomával valamint kémiai doktori fokozattal rendelkező Magufuli nem zavartatta magát. 

Amíg nálunk és sok más országban már lassan egy éve az a napi hírek fő témája, hogy hány ember halt meg, mennyi a fertőzöttek száma, hány embert oltottak már be és mivel, mely országban mik az aktuális intézkedések (értsd: korlátozások), emberek esnek egymásnak a maszk hordása, illetve nem hordása miatt, újabban pedig amiatt, hogy ki akarja magát beoltatni, és ki nem, baráti, családi kapcsolatok bomlanak fel az ellentétes véleményekre hivatkozva, cégek, vállalkozások, karrierek, életek mennek tönkre a kilátástalanság, a bezárások, lezárások és más, szigorú rendeletek okozta óriási gazdasági visszaesésben – addig ott szépen folyik az élet tovább, ahogy azelőtt…  

Mintha csak nem is lenne semmiféle koronavírus járvány. És valóban úgy tűnik, hogy Tanzániában nincs is. 

Rengeteg képet, videót lehet látni erről az afrikai országból, és mindegyikről ez derül ki: normális módon élnek. Élnek. Az emberek piacra mennek, istentiszteletre, strandra, összejönnek a rokonsággal, barátokkal, nagy társaságban, hatalmas koncertek, meccsek, bulik vannak, a gyerekek iskolába járnak.

 Íme, egy kis válogatás:(lásd a fenti honlapokat megnyitva)

 

'Felelet':

továbbá:

konzuliszolgalat.kormany.hu:

Bár Tanzánia 2020. május 19- én újra megnyitotta légterét a kereskedelmi légiforgalom előtt, a beutazást magyar állampolgárok részére az országba egyáltalán nem javasoljuk! Tanzánia 2020. április 29. óta nem közölt hiteles adatokat az ország Covid-19 fertőzöttségével kapcsolatban.

worldometers.info (valóban nincs adatuk látszólag...)

elnök (wikipédia) országról

helyi honlap?